Select Page

Onze Diensten

Aanleg van tuinen

Aan de hand van uw persoonlijke wensen zal er met gericht advies en aandacht een top resultaat worden afgeleverd. Allereerst zullen wij een intake gesprek met u voeren waarin al uw tuinwensen ter sprake komen. Deze wensen worden vertaald in een aantal schetsontwerpen. Hier opvolgend, zal het definitieve ontwerp tot realisatie komen dat uiteraard geheel naar uw wens en met de hoogste zorg zal worden uitgevoerd. Bij de aanleg worden de meest professionele machines en apparatuur gebruikt. Producten zoals verhardingen, verlichting, plantgoed, tuinhuisjes, schuttingen, sierhekwerken, beregeningssystemen, hout en ornamenten kunnen wij voor u verzorgen en kunt u uitzoeken in een geheel overdekte showtuin. Waar u ze op hun kleur, vormgeving en kwaliteit kunt vergelijken. Hier kunt u ook leuke ideeën opdoen!

Onderhoud van tuinen

Voor het onderhouden van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkend bedrijf die voor een scherpe prijs, uw tuin kan onderhouden. Als het gaat om achterstallig onderhoud in uw tuin, kunnen wij u hier bij helpen. En met ondersteunende tips krijgt u weer plezier in het werken in uw tuin. Ook als u niet meer in staat bent om uw tuin te onderhouden, kunt u een beroep op ons doen. Wij kunnen u een onderhoudscontract aanbieden voor bijvoorbeeld een jaar, zodat u geen omkijk meer heeft naar uw tuin. Op deze manier bent u verzekerd van een tuin die er in ieder jaargetijde en op ieder moment netjes uit zal zien. Onderhoud en het kappen van bomen Het snoeien en begeleiden van bomen komt in veel tuinen voor. Een boom is vaak dé spil in de tuin als het gaat om licht, groen en vormgeving. Het onderhouden van de boom is hierdoor een must geworden willen we het einddoel bereiken in de tuin: een gezonde volwassen boom. Hoveniersbedrijf Welling beschikt over ervaren boomverzorgers die u kunnen adviseren betreffende het onderhoud en snoeien van uw boom. Heeft u wel eens van schuurtakken of een plakoksel gehoord? Vraag het hoveniersbedrijf Welling! Wij geven vrijblijvende adviezen en zullen u desgewenst bij staan in het onderhouden van uw boom!

Bestraten van tuinen

Bestrating is een belangrijke factor in de tuin. Ons hoveniersbedrijf volgt alle trends en houd goede contacten met leveranciers, zodat we ook hier een optimaal advies over kunnen geven. Wij kunnen alles leveren en zorgen dat uw tuin er weer jaren prachtig strak bij ligt. Alle motieven en verbanden, hoveniersbedrijf Welling legt het aan banden!

Beplanting van tuinen

Hoveniersbedrijf Welling kan voor uw tuin een totaal beplantingsplan samenstellen. Geheel gerangschikt op kleur, standplaats, hoogte, persoonlijke voorkeur en aantallen. Onze planten komen altijd rechtstreeks van de veiling en de betere kwekers. Wij leveren bomen van bijvoorbeeld een jaar oud maar een volwassen boom is ook mogelijk. Samen maken we uw tuin weer tot een plek waar u kunt genieten.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

 

Adres:

Hoverniersbedrijf Welling

Lohengrinstraat 26

1183 RE Amstelveen

Email:  btwelling@online.nl

 

Of bel voor advies: 

020 4560411

06 14378284